Rašino veče 05.08.

05. avgust od 20:30h

Četvrtak je poznat po našim slow food večerima, pod budnim okom kulinarskog master šefa Radomira Raše Vlačića.

Slow Food koncept, poznat širom sveta, kombinuje mini obroke poznate kao „gang“, koji se serviraju u redovnim vremenskim intervalima, kako biste imali dovoljno vremena da zaintrigirate nepca nesvakidašnjim specijalitetima.
Ove nedelje kuhinja će nas pozdraviti hladnom supom sa dinjom, nanom i hrskavim naćosom sa čipsom od pršute. Nastavljamo uz pečeni bri sir sa medom i brusket sa tatar biftekom, polako se pripremajući za bombonica pastu u sosu od majčine dušice, putera i parmezana. Gurmanski zalogaji su sledeći na redu, pa se prepustite mariniranoj piletini u Jack Daniel’s sosu sa sosom u smokvi, koju kasnije prati Dry age ramster u sosu od borovnica. Zasladite Slow Food veče uz Pavlovu tortu sa vanil kremom i svežim voćem.

1. Pozdrav iz kuhinje - Hladna supa sa dinjom i nanom i hrskavi naćos sa čipsom od pršute
2. Pečeni bri sir sa medom i brusketsa tatar biftekom
3. Bombonica pasta u sosu od majčine dušice, putera i parmezana
4. Marinirana piletina u Jack Daniel’s-u i smokvama
5. Dry Age ramstek u sosu od borovnica
6. Pavlova torta sa vanil kremom i svežim voćem
Između svakog ganga imate dovoljno vremena da se pripremite za sledeći, kako biste svim čulima uživali u svakom zalogaju.

Pozivamo vas da još jednog četvrtka od 20:30h doživite gastronomski hedonizam u 6 gangova.

Dobro došli!