Rašino veče 12.08.

12. avgust od 20:30h

Četvrtak u Escaleri - sinonim za Slow food večeri, na čelu sa master šefom RadomiromRašom Vlačićem.

Mnogi gosti su podelili sa nama svoje utiske sa prethodne Slow food večeri - njihovo oduševljenje serviranim specijalitetima nam je bila potvrda da ih ponovimo i ove nedelje.

Zbog toga će nas u četvrtak 12. avgusta kuhinja pozdraviti hladnom supom sa dinjom, nanom i hrskavim naćosom sa čipsom od pršute. Nastavljamo pečenim bri sirom sa medom i brusket sa tatar biftekom, polako se pripremajući za bombonica pasta u sosu od majčine dušice, putera i parmezana. Nakon toga sledi marinirana piletina u Jack Daniel’s sosu i smokvama, koju kasnije prati dry age ramstek u sosu od borovnica. Zasladite Slow Food veče uz pavlovu tortu sa vanil kremom i svežim voćem.

1. Pozdrav iz kuhinje - Hladna supa sa dinjom i nanom i hrskavi naćos sa čipsom od pršute
2. Pečeni bri sir sa medom i brusketsa tatar biftekom
3. Bombonica pasta u sosu od majčine dušice, putera i parmezana
4. Marinirana piletina u Jack Daniel’si smokvama
5. Dry Age ramstek u sosu od borovnica
6. Pavlova torta sa vanil kremom i svežim voćem

Posetite nas i u četvrtak od 20:30h i prepustite se gastronomskom istraživanju u 6 gangova.

Dobro došli!