19. avgust od 20:30h
Novi specijaliteti za novo Slow food veče!
Naš master šef Radomir Raša Vlačić
za ovaj četvrtak je pripremio potpuno nove specijalitete koji
će vas intrigirati iz ganga u gang.
Slow Food veče otvaramo Pozdravom
iz kuhinje uz pate od pačijeg bataka serviran na hrskavom hlebu, da bismo
prešli na Karpaćo sa tartufima serviran na rukoli. Trećim
gangom
krećemo se putem laganih ukusa do Rižota sa šumskim plodovima. Četvrti gang
kruniše Jagnjetina u red wine sosu na pireu od paskanata, a odatle stižemo i do
Apsent pepper steak na kus kusu sa avokadom.
Za kraj Slow Food večeri ostavljamo najslađe - Mascarpone krem sa krekerom od badema.
1. Pate od pačijeg bataka
2. Biftek karpaćo
sa
tartufima
3. Rižoto sa šumskim plodovima
4. Jagnjetina u
red wine sosu na pireu od paskanata
5. Apsent Pepper steak na kus kusu sa
avokadom
6. Mascarpone krem sa krekerom od
badema
Vidimo se u četvrtak od 20:30h - jedva čekamo vaše utiske!