Rašino veče

19. avgust od 20:30h

Novi specijaliteti za novo Slow food veče!


Naš master šef Radomir Raša Vlačić za ovaj četvrtak je pripremio potpuno nove specijalitete koji će vas intrigirati iz ganga u gang.

Slow Food veče otvaramo Pozdravom iz kuhinje uz pate od pačijeg bataka serviran na hrskavom hlebu, da bismo prešli na Karpaćo sa tartufima serviran na rukoli. Trećim gangom krećemo se putem laganih ukusa do Rižota sa šumskim plodovima. Četvrti gang kruniše Jagnjetina u red wine sosu na pireu od paskanata, a odatle stižemo i do Apsent pepper steak na kus kusu sa avokadom.
Za kraj Slow Food večeri ostavljamo najslađe - Mascarpone krem sa krekerom od badema.

1. Pate od pačijeg bataka
2. Biftek karpaćo sa tartufima
3. Rižoto sa šumskim plodovima
4. Jagnjetina u red wine sosu na pireu od paskanata 
5. Apsent Pepper steak na kus kusu sa avokadom
6. Mascarpone krem sa krekerom od badema

Vidimo se u četvrtak od 20:30h - jedva čekamo vaše utiske!