Rašino veče Slow Food-a!

Dobre stvari ne treba menjati!

Drugo izdanje Rašine večeri Slow Food-a, desiće se u četvrtak, 27.maja!

Gangovi koji su očarali sve poseotice prvog Slow Food-a ove godine, ponavljamo i u četvrtak, 27.maja.

Rezervišite na vreme jer je broj mesta ograničen. 

Vaš domaćin večeri Master Chef Raša Vlačić.

1. Pozdrav iz kuhinje - flambirana šljiva sa pančetom;

2. Dry age tatar; 3. Pečeni kozji sir serviran sa džemom od tartufa i maline; 4. Torteline punjene svežim sirom i bejbi spanaćem u domaćem pesto sosu ; 5. Biftek sa guščijom džigericom na pireu od pečene jabuke; 6. Fansy princes krofne.

Cena po osobi iznosi 2.800rsd. Piće nije uračunato u cenu!

Restoran Escalera je preduzeo sve mere zaštite i poštuje sva pravila usled širenja pandemije Covid-19.