Rašino veče Slow Food-a/ vol.10

Meni koji je dobio najveće ocene!

Deseto veče Slow Food-a desiće se 12.novembra!

Sjajnih 6 gangova o kojima pričaju oni koji su uživali sa nama prošlog četvrtka!

Gangovi su raspoređeni na sledeći način:

1. Pozdrav iz kuhinje -  Rolovan šljiva u pančeti;

2. Dry Age tatar;

3. Pečeni koziji sir sa džemom od tartufa i maline;

4. Domaće raviole u puter sosu sa parmezanom;

5. Biftek sa guščijom džigericom i svežim jesenjim vrganjima;

6. Hrskavo kremasti kolač.

Istinski gastro uživaoci i večiti hedonisti prepoznaće se u svakom od 6 gangova, dok će naši umetnici iz kuhinje ispratiti svaki gang u svom prepoznatljivom stilu.

Ne propustite ovaj sjajan dogadjaj i rezervišite mesto na vreme, jer je broj mesta ograničen!

Cena po osobi je 2.500rsd. U cenu nije uključeno piće.

S obzirom da je određena tačna satnica prema kojoj će izlaziti gangovi, zamolićemo vas da u restoranu budete najkasnije do 19:30h. Prvi gang izlazi u 20h.

Restoran Escalera je preduzeo sve mere zaštite i poštuje sve pravila usled širenja pandemije Covid-19.