Rašino veče Slow Food-a powered by TARTUFI.SR

6 novih gangova sa tartufima!

Tartufi.sr i Rašino veče Slow Food-a  donose nam 6 fantastičnih gangova!

Ova sjajna saradnja iznedrila je novih 6 specijaliteta, čiji su glavni sastojci beli i crni tartuf Tartufa.sr.

I sve to po neverovatnoj ceni od 2.800rsd po osobi!

Ukoliko ste ljubitelji tartufa i Rašine magične kuhinje, iskoristite ovu jedinstvenu priliku i pridružite nam se ovog četvrtka, 8.jula sa početkom od 20:30h.

Broj mesta je ograničen! Rezervišite na vreme!

Vaš domaćin večeri Master Chef Raša Vlačić.

1. Pozdrav iz kuhinje - Slane bruskete sa crnim tartufima;

2. Gostiljski sir sa džemom od maline I crnih tartufa; 3. Cavatelli pasta sa svežim letnjim crnim tartufom; 4. Confit pačji batak sa karpaćom od belih tartufa; 5. Kapreze biftek sa crnom tartufatom; 6. Američke palačinke sa džemom od kajsija i tartufa.

Slow food pokret nastao 1986. godine u Torinu. Njihov cilj je bio da zaštite i očuvaju male proizvodjače hrane od velikih industrija. Poenta je da se kroz kuhinju i kuvanje očuva tradicija neke regije u pripremi hrane. Takođe, cilj je da svaka namernica koja se poslužuje ima svoje poreklo i da se zna tačno odakle je. Vremenom, moderni kuvari su usvojili ovakav sistem služenja hrane i malo ga prilagodili svojim potrebama. Hrana koja se poslužuje ide u više gangova. Minimalan broj gangova je 4, sa razmakom od 25-30 minuta, taman koliko treba želudcu da javi mozgu da se nesto lepo dešava u nama.

Restoran Escalera je preduzeo sve mere zaštite i poštuje sva pravila usled širenja pandemije Covid-19.