Kog je ukusa septembar u Escaleri?

Utorkom od 18 do 22h

Samo za vas, u restoranu Escalera smo pripremili nešto potpuno novo, pod gastronomskim vođstvom glavnog kuvara Nenada Atanaskovića, diplomca jedne od najboljih kulinarskih akademija na svetu - Le Cordon Bleu.


Počev od 07. septembra, svakog meseca ćemo posvetiti utorak novoj kuhinji kroz našu ponudu "Putovanje ukusima". Počinjemo sa glavnom destinacijom ovog leta - Grčkom. Jer, ukoliko ste bili na letovanju u Grčkoj, sigurno su vam ostala najlepša sećanja na tamošnje specijalitete - a mi smo odabrali 12 najpopularnijih. Pažljivo kombinujući povrće, žitarice, maslinovo ulje, začine i meso, stvorili smo poseban grčki set meni koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.


Pita Bread
Marinirane masline
Tzatziki
Cvekla namaz
Pohovane tikvice
Zapečena feta
Kaftedaki sa paradajz sosom i jogurtom
Suvlaki pileći
Sulvaki jagnjeći
Revani cake


Za svako jelo postoje mnogobrojni recepti, neodoljivi su i jedinstveni na svoj način. Mi smo pripremili one najbolje u kojima možete da uživate po ceni od 1900rsd po osobi, uz Ouzo za otvaranje apetita. Jednim zalogajem ćete se otisnuti na tirkizne plaže, osetiti pesak pod nogama i uživati u mirisma morske vode u vazduhu. 


Posetite nas utorkom u periodu od 18 do 22h, kako biste stavili nove egzotične pečate u svoj gastronomski pasoš.


Καλή όρεξη!